Croissant Bakery

Feladat
Oszd meg, ha tetszett

Inspiráció
A Croissant Bakery arculatának kialakításánál, arra törekedtem, hogy a “croissant” szó eleganciáját, vizuálisan is megjelenítsem, így mind a színválasztás, mind a formák ezt erősítik. Az arculati elemek kialakításánál továbbá fontos szempont volt, a könnyű értelmezhetőség, és az egyszerűség, így az átlag emberek is könnyen azonosulhatnak a designnal. Ezzel azt az érzetet keltve, hogy a mindennapjaikba csempészhetnek egy kis “luxust”.

Logó
Az “R” betű szára kikanyarodik, ezzel csempészve a szóba a croissant, ami holdsarlót jelent. Mivel a vállalkozás sokrétű, így nincs lekorlátozva a megjelenése, vizuálisan nem kötődik kizárólag a pékséghez. A név alá, akár váltogatva lehet írni a bakeryt, coffeet, vagy a shopot, attól függően, hogy hol jelenik meg a logó.

Mintázat
Jól megjegyezhető és egyedi mintázatot készítettem, ami a legtöbb felületen jól használható. Tovább viszi a Croissant Bakrey logó kifinomultságát, de itt már erőteljesebben jelenik meg a pékség, a búzakalászoknak köszönhetően. Használható falfelületen, de a csomagolásokon is megállja a helyét.

Ha tetszett kérj tőlünk ajánlatot»

Branding III.

Az arculattervezést, weboldal fejlesztést tartalmazza a csomag.
Annak ajánljuk, akinek teljes arculatra és weboldalra van szüksége.

Csomag tartalma
Velünk dolgozol

Branding II.

Az arculattervezést, weboldal fejlesztést, social media managementet tartalmazza a csomag.
Annak ajánljuk, akinek teljes arculatra és weboldalra van szüksége és ránk bízná cége tartalomgyártását és social media management-jét.

Csomag tartalma
Velünk dolgozol

Branding I.

0-tól 100-ig minden benne van, amire szüksége van egy vállalkozásnak az indulástól, a stabil működésig.
Annak ajánljuk, aki nem szeretne évek alatt a saját kárán kitanulni több szakmát is, vagy szeretné egy kézben tudni vállalkozásának kommunikációját.

Csomag tartalma
Velünk dolgozol