Croissant Bakery

Feladat
Oszd meg, ha tetszett

Inspiráció
A Croissant Bakery arculatának kialakításánál, arra törekedtem, hogy a “croissant” szó eleganciáját, vizuálisan is megjelenítsem, így mind a színválasztás, mind a formák ezt erősítik. Az arculati elemek kialakításánál továbbá fontos szempont volt, a könnyű értelmezhetőség, és az egyszerűség, így az átlag emberek is könnyen azonosulhatnak a designnal. Ezzel azt az érzetet keltve, hogy a mindennapjaikba csempészhetnek egy kis “luxust”.

Logó
Az “R” betű szára kikanyarodik, ezzel csempészve a szóba a croissant, ami holdsarlót jelent. Mivel a vállalkozás sokrétű, így nincs lekorlátozva a megjelenése, vizuálisan nem kötődik kizárólag a pékséghez. A név alá, akár váltogatva lehet írni a bakeryt, coffeet, vagy a shopot, attól függően, hogy hol jelenik meg a logó.

Mintázat
Jól megjegyezhető és egyedi mintázatot készítettem, ami a legtöbb felületen jól használható. Tovább viszi a Croissant Bakrey logó kifinomultságát, de itt már erőteljesebben jelenik meg a pékség, a búzakalászoknak köszönhetően. Használható falfelületen, de a csomagolásokon is megállja a helyét.