Hidráns

Feladat
Oszd meg, ha tetszett

A logónál fontosnak tartottuk, hogy modern képet tükrözzön, viszont megmaradjon a mezőgazdaság rusztikus mivolta. A hangsúlyt a magvak megjelenítésére fektettük, ami megjelenik mind a szimbólumban, mind pedig a feliraton. Így külön-külön is használhatók, felismerhetők, ezáltal a magvak könnyen a cég védjegyévé válhatnak. A piktogram tudatosan hasonlít a festett cementlapokra, ezzel is erősítve a vidéki hangulatot, így a vásárlóban könnyen tudatosul, hogy hazai termékről van szó.

Mintázat
A mintázatot a logó mintájára készítettük el, kiegészítve a meglévő és az esetleg később megjelenő termékek egyszerűsített formáival, ezzel tovább erősítve a vidéki vonalat. Az emblémák egymás mellé helyezésével, egy szántóföld képére asszociálhatunk a soros elrendezésnek köszönhetően. Kiválóan használható a megjelenő print anyagokon, webes felületeken és csomagolás design-on is.

Ha tetszett kérj tőlünk ajánlatot»

Branding III.

Az arculattervezést, weboldal fejlesztést tartalmazza a csomag.
Annak ajánljuk, akinek teljes arculatra és weboldalra van szüksége.

Csomag tartalma
Velünk dolgozol

Branding II.

Az arculattervezést, weboldal fejlesztést, social media managementet tartalmazza a csomag.
Annak ajánljuk, akinek teljes arculatra és weboldalra van szüksége és ránk bízná cége tartalomgyártását és social media management-jét.

Csomag tartalma
Velünk dolgozol

Branding I.

0-tól 100-ig minden benne van, amire szüksége van egy vállalkozásnak az indulástól, a stabil működésig.
Annak ajánljuk, aki nem szeretne évek alatt a saját kárán kitanulni több szakmát is, vagy szeretné egy kézben tudni vállalkozásának kommunikációját.

Csomag tartalma
Velünk dolgozol