Linggan

Feladat
Oszd meg, ha tetszett

Inspiráció
A Linggan by Réka Barczi arculat alap motívumát az ellentétek és a végletek határozzák meg. Mindenképp olyan jelképet szerettem volna találni, ami több réteggel és jelentéssel bír, szorosan kapcsolódik a kínai mitológiához, illetve asszociálhatunk rajta keresztül az álmok elérésére és az előttünk álló feladatok leküzdésére. Megjelenésében visszatükrözze egy hagyományos kínai otthon hangulatát, nyugalmat és harmóniát árasszon. Kapcsolódjon Réka személyes és az üzleti brandjéhez, eleganciát és komolyságot sugalljon.

Logó
A logó fő motívuma egy hegy, amit mindhárom jelentéssel felruházhatunk. Továbbá erőt és stabilitást sugároz, illetve kötődik a jin és jang kettősség ábrázolásához.

Színek
Három fő színt választottam, aminek az alapja a Hungmu, vagyis rózsafa. A Rózsafa a XVIII. századtól vált általánossá, és előszeretettel használták bútorkészítéshez. A megmunkált fa színeit használtam, ami szimbolizálja az időt és energiát, amit egy tanár a diákok tanításába és felkészítésébe fektet, pont, mint egy asztalosmester, amíg elér a nyers fától a kész bútorig. Ennek két árnyalatát használtam, kiegészítve egy világos színnel, ami sokkal dominánsabb és az alapját képzi az arculatnak.