Linggan

Feladat
Oszd meg, ha tetszett

Inspiráció
A Linggan by Réka Barczi arculat alap motívumát az ellentétek és a végletek határozzák meg. Mindenképp olyan jelképet szerettem volna találni, ami több réteggel és jelentéssel bír, szorosan kapcsolódik a kínai mitológiához, illetve asszociálhatunk rajta keresztül az álmok elérésére és az előttünk álló feladatok leküzdésére. Megjelenésében visszatükrözze egy hagyományos kínai otthon hangulatát, nyugalmat és harmóniát árasszon. Kapcsolódjon Réka személyes és az üzleti brandjéhez, eleganciát és komolyságot sugalljon.

Logó
A logó fő motívuma egy hegy, amit mindhárom jelentéssel felruházhatunk. Továbbá erőt és stabilitást sugároz, illetve kötődik a jin és jang kettősség ábrázolásához.

Színek
Három fő színt választottam, aminek az alapja a Hungmu, vagyis rózsafa. A Rózsafa a XVIII. századtól vált általánossá, és előszeretettel használták bútorkészítéshez. A megmunkált fa színeit használtam, ami szimbolizálja az időt és energiát, amit egy tanár a diákok tanításába és felkészítésébe fektet, pont, mint egy asztalosmester, amíg elér a nyers fától a kész bútorig. Ennek két árnyalatát használtam, kiegészítve egy világos színnel, ami sokkal dominánsabb és az alapját képzi az arculatnak.

Ha tetszett kérj tőlünk ajánlatot»

Branding III.

Az arculattervezést, weboldal fejlesztést tartalmazza a csomag.
Annak ajánljuk, akinek teljes arculatra és weboldalra van szüksége.

Csomag tartalma
Velünk dolgozol

Branding II.

Az arculattervezést, weboldal fejlesztést, social media managementet tartalmazza a csomag.
Annak ajánljuk, akinek teljes arculatra és weboldalra van szüksége és ránk bízná cége tartalomgyártását és social media management-jét.

Csomag tartalma
Velünk dolgozol

Branding I.

0-tól 100-ig minden benne van, amire szüksége van egy vállalkozásnak az indulástól, a stabil működésig.
Annak ajánljuk, aki nem szeretne évek alatt a saját kárán kitanulni több szakmát is, vagy szeretné egy kézben tudni vállalkozásának kommunikációját.

Csomag tartalma
Velünk dolgozol