Módis Gabriella

Oszd meg, ha tetszett

Inspiráció
Az arculat kialakításában fő inspirációs forrásom a festészet, azon belül is a barokk korszak volt. Gazdag, élénk színvilág, fény-árnyék hatások kifejező erejének felhasználása és erősen kidolgozott részletek jellemezték. Ezt a művészeti irányt remekül párhuzamba lehet állítani a sminkelés művészetével, az esküvők díszítettségével, a különböző sminkelési technikákkal és az erős kontrasztok használatával. A barokk elemeken kívűl, kölcsönöztem még az Art Deco világából, így ennek kettőssége határozza meg az arculat főbb elemeit. Vittem bele egy kis játékosságot és humort is, ami remekül illeszkedik a YouTubeon kialakított képhez. Így kötöttem össze a régi korok kimértségét és a jelenkor lazaságát. 

Logó
A logó a fent említett Art Deco stílus egyik alapvető motívumából merített, ami önmagában használva egy ecsetet formáz, illetve párhuzamba lehet állítani a pávák tollazatával, ami a szépséget/előkellőséget szimbolizálja. A logó kapott egy “pecsét” design-t is, ami a könnyebb felhasználást teszi lehetővé. A nyomtatott anyagokon legtöbbszőr arany fóliázással jelenik meg, ami tovább erősíti a barokk stílusjegyeket.

Porték
A portrék képezik a kapcsot a festészet és sminkelés között. Illetve itt érhető nyomon egy fajta görbe tükör a társadalom felé, ami nagyon sokszor megjelenik Gabi videóiban. Szimbolikus jelentése, egy kész “műnek” a tovább gondolása/finomítása, ahogy a sminkelésnél is a hozott “anyagot” kell tovább finomítani/még szebbé “varázsolni”. 

Ha tetszett kérj tőlünk ajánlatot»

Branding III.

Az arculattervezést, weboldal fejlesztést tartalmazza a csomag.
Annak ajánljuk, akinek teljes arculatra és weboldalra van szüksége.

Csomag tartalma
Velünk dolgozol

Branding II.

Az arculattervezést, weboldal fejlesztést, social media managementet tartalmazza a csomag.
Annak ajánljuk, akinek teljes arculatra és weboldalra van szüksége és ránk bízná cége tartalomgyártását és social media management-jét.

Csomag tartalma
Velünk dolgozol

Branding I.

0-tól 100-ig minden benne van, amire szüksége van egy vállalkozásnak az indulástól, a stabil működésig.
Annak ajánljuk, aki nem szeretne évek alatt a saját kárán kitanulni több szakmát is, vagy szeretné egy kézben tudni vállalkozásának kommunikációját.

Csomag tartalma
Velünk dolgozol