Red Lab Coffee

Oszd meg, ha tetszett

A Red Lab Coffee a Hungarian Barista Academy saját márkás kávéja, mely a győri Szomszéd kávézóban vásárolható meg. Ezek a kávék remek alternatívát kínálnak azoknak, akik nyitottak a különlegesebb ízvilág felé. A Red Lab Coffee kínálatában három állandó és egy, mindig változó kávé típus található meg, melyek leginkább Dél-Amerikából és Ázsiából kerülnek hazánkba.Két féle címkét készítettünk el. A The Red One, The Black One és a The Gold One egy csoportba tartoznak, hiszen ezek az állandó kínálatban vannak. Külön és mindig megújuló címkét kapott a The Unique One.Mindkét design-ban központi szerepet kaptak a színek. Élénk és hivalkodó árnyalatokat használtunk, melyek jellemzők a származási országokra.

The Unique One:
Ennél a címkénél egy kaméleon sziluettjét helyeztük a középpontba, a Machu Pichu látképével kitöltve. Minden motívum kézzel rajzolt, hogy erősítsük az egyediség érzetét. Dzsungel hangulatot szerettünk volna megidézni, erre utal mind a színvilág, mind pedig az élővilág.
A két címke között a háttérben elhelyezett brazil domborzati térkép, illetve a festék pacák teremtik meg a kapcsolatot.

The Red One, The Black One, The Gold One:
A dél-amerikai származásból adódóan a címkék központi eleme a brazíliai Megváltó Krisztus szobra. A címkén helyet kaptak Brazília domborzati térképének elemei, és egy élénk színvilágú mintázat, utalva a riói karneválra.

Ha tetszett kérj tőlünk ajánlatot»

Branding III.

Az arculattervezést, weboldal fejlesztést tartalmazza a csomag.
Annak ajánljuk, akinek teljes arculatra és weboldalra van szüksége.

Csomag tartalma
Velünk dolgozol

Branding II.

Az arculattervezést, weboldal fejlesztést, social media managementet tartalmazza a csomag.
Annak ajánljuk, akinek teljes arculatra és weboldalra van szüksége és ránk bízná cége tartalomgyártását és social media management-jét.

Csomag tartalma
Velünk dolgozol

Branding I.

0-tól 100-ig minden benne van, amire szüksége van egy vállalkozásnak az indulástól, a stabil működésig.
Annak ajánljuk, aki nem szeretne évek alatt a saját kárán kitanulni több szakmát is, vagy szeretné egy kézben tudni vállalkozásának kommunikációját.

Csomag tartalma
Velünk dolgozol