Szolgáltatásaink

Nálunk jó kezekben lesz a vállalkozásod! 

Az arculattervezéstől kezdve social media megjelenések kialakításán át egészen a marketingkampányokig mindenben a segítségedre leszünk.

Arculattervezés, webdesign & webfejlesztés

Varga Balázs

Én leszek az, aki felelni fog a márkád vizuális kialakításáért, amely segíti a megfelelő kommunikációt és pozícionálását a piacon. Továbbá megtervezek és elkészítek neked egy weboldalt, amin összefutnak a szálak és ahol mindent elmondhatsz magadról, illetve a vállalkozásodról. Mindezek eredményeként lesz egy profizmust és megbízhatóságot sugárzó branded.

studio-alow-samu-cynthia-szovegiras

Social media management, szövegírás

Samu Cynthia

Én leszek az, aki kidolgozza az üzleti céljaidnak megfelelő social media stratégiát, és segítek, hogy profiljaid is egységes és profi képet tükrözzenek a vállalkozásodról. Továbbá megírom a weboldalad szövegét, méghozzá úgy, hogy az a Google-nak is megfeleljen. Sőt, ha szeretnéd, elkészítem és menedzselem a hírlevél kampányaidat. 

Hirdetéskezelés

Szalai Sára

Én leszek az, aki kézben tartja és menedzseli a Facebook és Google hirdetéseidet. Ezek az online hirdetések segítenek növelni márkád ismertségét, forgalmat generálnak a weboldaladra, új vásárlókat vonzanak a webshopodba, vagy boltodba. A Facebook és a Google hirdetések segítségével a lehető legpontosabban el tudjuk érni a célcsoportodat és nyomon követhető, mérhető eredményeket kapunk.

studio-alow-hirdeteskezeles

Fotózás

Auxner Péter

Én leszek az, aki gondoskodik arról, hogy online és offline anyagaidba magas minőségű, profi fotók kerülhessenek. A képeken keresztül elmesélheted vállalkozásod történetét, illetve közvetítheted márkád üzenetét a célközönséged számára. Legyen szó, enteriőr, exteriőr, vagy portré fotózásról, mindenben a segítségedre leszek.