Szolgáltatásaink

Hiszünk az egységben és hogy akkor lesz eredményes egy vállalkozás, ha minden részében ugyan azt az üzenetet hordozza magában.

Arculattervezés

Az egység az alapja mindennek

Felkínálunk több csomagot is, amik alapján kiválaszthatod, hogy melyik a legmegfelelőbb neked és a cégednek.

Fontos tudnod, hogy mi nem hiszünk abban, hogy egy logó elég egy sikeres vállalkozás elindításához. Jól átgondolt üzenet és megfelelő stratégia kell a jó kommunikációhoz, így sokkal egyszerűbb lesz megtalálnod a megfelelő célközönséged. Épp ezért a három alap csomagunk egyikét kiválasztva és azokat kedvedre bővítve tudjuk elkezdeni a munkát veled.

Nálunk az arculattervezési folyamat nem ér véget a tervek átadásával, így nem kell olyan területen elveszned, amit alapjába véve nem is kéne, hogy érts. Mi intézzük a nyomtatást, így te már a kész terméket kapod a kezedbe. Így elkerüljük azt, hogy a végtermék nem úgy néz ki, ahogy azt a terveken bemutattuk neked. Kiváló nyomdákkal dolgozunk együtt, így nem fog gondot okozni semmilyen elképzelés.

 

Webdesign & webfejlesztés

Az ideális üzenet az ideális tartalommal

Az egyik legkiábrándítóbb dolog az, ha a Googleból igyekeznél eljutni egy vállalkozás weboldalára és a gombra kattintva a Facebook oldalára visz, ahol soha nem találod meg a megfelelő választ a kérdésedre, mert nem jól kereshető. Kíméld meg ettől az ügyfeleidet, mert lehet, hogy ezen múlik, hogy a te szolgáltatásod, vagy terméked válasszák.

Ha szeretnéd megkímélni a leendő ügyfeleidet ettől, akkor válaszd a Webfejlesztés csomagunkat és mi az elejétől a végéig felépítjük a vállalkozásod vizuális megjelenését és platformot biztosítunk neked a kommunikációra.

A weboldal átadása után pedig lehetőséged van rá, hogy továbbra is mi felügyeljük és kezeljük az oldalad, vagy te magad megtanulod az alapok csínját-bínját. Ehhez a segítségedre leszünk egy videó sorozattal, ami lépésről-lépésre végig visz a weboldal kezelésén, tartalom feltöltésén.

Arculattervezés

Az alapja a vállalkozásnak,
amire a többi csomag épül
 • Logó tervezés
 • Névjegykártya tervezés
 • Színek és betűtípus meghatározása
 • Levélpapír tervezés
 • Social media poszt layout

Webdesign

Magába foglalja az arculattervezés csomag teljes tartalmát
 • Arculattervezés
 • Site map
 • Webdesign tervezés

Webfejlesztés

Magába foglalja az arculattervezés és webdesign csomag teljes tartalmát
 • Arculattervezés
 • Webdesign tervezés
 • Webfejlesztés
 • Tartalom feltöltés
 • Tartalom optimalizálás

Arculattervezés, webdesign & webfejlesztés

Varga Balázs

Én leszek az, aki felelni fog a márkád vizuális kialakításáért, amely segíti a megfelelő kommunikációt és pozícionálását a piacon. Továbbá megtervezek és elkészítek neked egy weboldalt, amin összefutnak a szálak és ahol mindent elmondhatsz magadról, illetve a vállalkozásodról. Mindezek eredményeként lesz egy profizmust és megbízhatóságot sugárzó branded.

studio-alow-samu-cynthia-szovegiras

Social media management, szövegírás

Samu Cynthia

Én leszek az, aki kidolgozza az üzleti céljaidnak megfelelő social media stratégiát, és segítek, hogy profiljaid is egységes és profi képet tükrözzenek a vállalkozásodról. Továbbá megírom a weboldalad szövegét, méghozzá úgy, hogy az a Google-nak is megfeleljen. Sőt, ha szeretnéd, elkészítem és menedzselem a hírlevél kampányaidat. 

Hirdetéskezelés

Szalai Sára

Én leszek az, aki kézben tartja és menedzseli a Facebook és Google hirdetéseidet. Ezek az online hirdetések segítenek növelni márkád ismertségét, forgalmat generálnak a weboldaladra, új vásárlókat vonzanak a webshopodba, vagy boltodba. A Facebook és a Google hirdetések segítségével a lehető legpontosabban el tudjuk érni a célcsoportodat és nyomon követhető, mérhető eredményeket kapunk.

studio-alow-hirdeteskezeles

Fotózás

Auxner Péter

Én leszek az, aki gondoskodik arról, hogy online és offline anyagaidba magas minőségű, profi fotók kerülhessenek. A képeken keresztül elmesélheted vállalkozásod történetét, illetve közvetítheted márkád üzenetét a célközönséged számára. Legyen szó, enteriőr, exteriőr, vagy portré fotózásról, mindenben a segítségedre leszek.

Gyakran ismételt kérdések