The Doors Boutique Apartments

Inspiráció
A The Doors Boutique Apartments legszembetűnőbb design eleme a tapéta, amely már belépéskor odavonzza a tekintetet, így nem volt kérdéses, hogy az arculat szín- és formavilága is erre támaszkodik majd. Mivel a jövőben minden apartman más designt kap, ezért nincs meghatározott színskála, hanem ahogy bővülnek az apartmanok, úgy fog bővülni az arculat is.
A tapéta mintázatának jelentős részén növények találhatók, így az arculatban is mindenképpen meg szerettük volna jeleníteni ezeket az elemeket. Az apartmanok egyedi megjelenése megkívánta, hogy az arculati elemek is ezt tükrözzék, így minden grafika kézzel rajzolt.

Logó
Az ajtók legtöbbször a lehetőségeket szimbolizálják, így a The Doors Boutique Apartments tipográfiai része tartalmaz egy végtelen jelet, ezzel kifejezve, hogy az ajtókon belépve számos élmény és lehetőség várja az idelátogatót. A logó szimbóluma is ezt a gondolatmenetet viszi tovább a kopogtató megjelenítésével, amely mindegyik apartman ajtaján helyet kap majd. A többi grafikai elemhez hasonlóan ez is kézzel rajzolt.

Nyomtatott anyagok
A prospektusnak is különleges formát szerettünk volna adni, így a szokásostól eltérően egy négy részbe hajtott A4-es méretű nyomtatványt terveztünk. Nem csak formában, hanem alapanyagban is eltértünk a megszokottól, így minden print anyag újrahasznosított papírból készült.