The Doors Boutique Apartments

Oszd meg, ha tetszett

Inspiráció
A The Doors Boutique Apartments legszembetűnőbb design eleme a tapéta, amely már belépéskor odavonzza a tekintetet, így nem volt kérdéses, hogy az arculat szín- és formavilága is erre támaszkodik majd. Mivel a jövőben minden apartman más designt kap, ezért nincs meghatározott színskála, hanem ahogy bővülnek az apartmanok, úgy fog bővülni az arculat is.
A tapéta mintázatának jelentős részén növények találhatók, így az arculatban is mindenképpen meg szerettük volna jeleníteni ezeket az elemeket. Az apartmanok egyedi megjelenése megkívánta, hogy az arculati elemek is ezt tükrözzék, így minden grafika kézzel rajzolt.

Logó
Az ajtók legtöbbször a lehetőségeket szimbolizálják, így a The Doors Boutique Apartments tipográfiai része tartalmaz egy végtelen jelet, ezzel kifejezve, hogy az ajtókon belépve számos élmény és lehetőség várja az idelátogatót. A logó szimbóluma is ezt a gondolatmenetet viszi tovább a kopogtató megjelenítésével, amely mindegyik apartman ajtaján helyet kap majd. A többi grafikai elemhez hasonlóan ez is kézzel rajzolt.

Nyomtatott anyagok
A prospektusnak is különleges formát szerettünk volna adni, így a szokásostól eltérően egy négy részbe hajtott A4-es méretű nyomtatványt terveztünk. Nem csak formában, hanem alapanyagban is eltértünk a megszokottól, így minden print anyag újrahasznosított papírból készült.

Ha tetszett kérj tőlünk ajánlatot»

Branding III.

Az arculattervezést, weboldal fejlesztést tartalmazza a csomag.
Annak ajánljuk, akinek teljes arculatra és weboldalra van szüksége.

Csomag tartalma
Velünk dolgozol

Branding II.

Az arculattervezést, weboldal fejlesztést, social media managementet tartalmazza a csomag.
Annak ajánljuk, akinek teljes arculatra és weboldalra van szüksége és ránk bízná cége tartalomgyártását és social media management-jét.

Csomag tartalma
Velünk dolgozol

Branding I.

0-tól 100-ig minden benne van, amire szüksége van egy vállalkozásnak az indulástól, a stabil működésig.
Annak ajánljuk, aki nem szeretne évek alatt a saját kárán kitanulni több szakmát is, vagy szeretné egy kézben tudni vállalkozásának kommunikációját.

Csomag tartalma
Velünk dolgozol