The Mermaid Factory

Oszd meg, ha tetszett

The Mermaid Factory arculatának megalkotásakor fontos volt, hogy az elkészült logó, illetve arculati elemek tükrözzék a megrendelő fiatalosságát és modern gondolkodását. A nagyszerű névválasztás és a mögé társított gondolatiság, ebben remek segítség volt. Nem is volt kérdés, hogy egy kecses, szexi sellő lesz az brand logója. Mivel egy plasztikai sebészetről van szó, így kiemelten fontos volt számomra, hogy az ott kötelező pontosság és precizitás megjelenjen a logóban is. Ezért a hableány sziluettje körök összességéből épül fel, amit a  név elhelyezése is követ azáltal, hogy a motívum köré lett írva, így egy kompakt és jó használható logót kapunk. A betűtípus kiválasztásakor elengedhetetlennek éreztem, hogy megmaradjunk a fiatalos vonalnál, így egy talpatlan fontot választottam, viszont annak egy elegánsabb változatát, mivel szerettem volna megtartani a talpas fontokra jellemző eleganciát. Az arculat színpalettáját úgy alakítottam ki, hogy az tükrözze az ember központúságot, így pasztell és a bőrhöz nagyon hasonlító színeket használtam. A weboldal teljes mértékben a képekre és a vizualitásra épít, így inkább egy, a galéria oldalakra jellemző design-t alakítottam ki, mind a főoldal, mind pedig az aloldalak esetében.

Ha tetszett kérj tőlünk ajánlatot»

Branding III.

Az arculattervezést, weboldal fejlesztést tartalmazza a csomag.
Annak ajánljuk, akinek teljes arculatra és weboldalra van szüksége.

Csomag tartalma
Velünk dolgozol

Branding II.

Az arculattervezést, weboldal fejlesztést, social media managementet tartalmazza a csomag.
Annak ajánljuk, akinek teljes arculatra és weboldalra van szüksége és ránk bízná cége tartalomgyártását és social media management-jét.

Csomag tartalma
Velünk dolgozol

Branding I.

0-tól 100-ig minden benne van, amire szüksége van egy vállalkozásnak az indulástól, a stabil működésig.
Annak ajánljuk, aki nem szeretne évek alatt a saját kárán kitanulni több szakmát is, vagy szeretné egy kézben tudni vállalkozásának kommunikációját.

Csomag tartalma
Velünk dolgozol