Tribus

Feladat
Oszd meg, ha tetszett

A kezdetektől részt vettünk a brand megalkotásában, hiszen már a név kiválasztásánál is jelen voltunk. A Tribus latinul hármat jelent, ami egyfelől utal a három alapító tagra, illetve az ingatlan piacon jelen lévő harmadik félre, aki mindig az ingatlan közvetítő. A koncepció alkotásnál végig egy elegáns nappali volt előttünk, egy hatalmas zöld bársony kanapéval, rózsaszín díszpárnákkal és egy márvány asztallal arany lábakkal. Erre a négy textúrára építettük az egész arculatot. A zöld bársony a kényelmet, a márvány az időtállóságot, az arany értékállóságot és eleganciát, a púder szín pedig a nőiességet szimbolizálja.Egy egyszerű tipográfiai logót készítettünk, melyben az ékezetet egy egyenlőszárú háromszögre cseréltük. Utalva az előre haladásra, illetve az egyenlőségre a három fél között. Fontosnak tartottuk, hogy az anyaghasználat minél kevésbé legyen környezetkárosító, ezért a mappa és a névjegyek újrahasznosított papírból készültek.A webdesign-nál szintén az egyszerűségre és az átláthatóságra törekedtünk. A weboldalra látogatva egy landing page fogadja az érdeklődőket, ahonnan jobbra, illetve balra lehet tovább haladni, annak megfelelően, hogy ingatlant venni, vagy eladni szeretne. Így mindenki csak arról kap információt, ami valóban érdekli.

Ha tetszett kérj tőlünk ajánlatot»

Branding III.

Az arculattervezést, weboldal fejlesztést tartalmazza a csomag.
Annak ajánljuk, akinek teljes arculatra és weboldalra van szüksége.

Csomag tartalma
Velünk dolgozol

Branding II.

Az arculattervezést, weboldal fejlesztést, social media managementet tartalmazza a csomag.
Annak ajánljuk, akinek teljes arculatra és weboldalra van szüksége és ránk bízná cége tartalomgyártását és social media management-jét.

Csomag tartalma
Velünk dolgozol

Branding I.

0-tól 100-ig minden benne van, amire szüksége van egy vállalkozásnak az indulástól, a stabil működésig.
Annak ajánljuk, aki nem szeretne évek alatt a saját kárán kitanulni több szakmát is, vagy szeretné egy kézben tudni vállalkozásának kommunikációját.

Csomag tartalma
Velünk dolgozol