Tulipános Csárda

Feladat
Oszd meg, ha tetszett

A Tulipános Csárda egy autentikus magyar étterem a magyar-szlovák határnál lévő Rajkán. Leginkább a külföldi turisták, vagy a Szlovákiában élő magyarok kedvelt helye, de mi sem fogunk benne csalódni, ha megkóstoljuk ételeiket! Mivel egy redesignról van szó, ezért nem teljesen előről kellett kezdenem a tervezést. A tulipánt, mint motívumot meghagytam kis javításokkal, például szimmetrikussá alakítottam. Színekben pedig a fehér és a piros dominál. A cifra betűket elhagytam, hogy egy komolyabb és tisztább megjelenést kapjon az étterem. A csárdában helyet kap egy újonan nyílt kávéház. Kihasználva a logó adta lehetőségeket és megfordítottam a színeket és elkészítettem a kávézó logóját. Utalva arra, hogy bár az étterem része, mégis önálló egységet képez.

Ha tetszett kérj tőlünk ajánlatot»

Branding III.

Az arculattervezést, weboldal fejlesztést tartalmazza a csomag.
Annak ajánljuk, akinek teljes arculatra és weboldalra van szüksége.

Csomag tartalma
Velünk dolgozol

Branding II.

Az arculattervezést, weboldal fejlesztést, social media managementet tartalmazza a csomag.
Annak ajánljuk, akinek teljes arculatra és weboldalra van szüksége és ránk bízná cége tartalomgyártását és social media management-jét.

Csomag tartalma
Velünk dolgozol

Branding I.

0-tól 100-ig minden benne van, amire szüksége van egy vállalkozásnak az indulástól, a stabil működésig.
Annak ajánljuk, aki nem szeretne évek alatt a saját kárán kitanulni több szakmát is, vagy szeretné egy kézben tudni vállalkozásának kommunikációját.

Csomag tartalma
Velünk dolgozol