Oláh Edina

Oszd meg, ha tetszett

Az arculatot úgy alakítottam ki, hogy első ránézésre nyugalmat és harmóniát árasszon magából, azonban egyesével, külön-külön megvizsgálva az elemeket, láthatóvá válnak az ellentétek.

Logó:
A logó első pillantásra teljesen szimmetrikus, viszont az alsó részében lévő gyökerek random elhelyezkedést kaptak. Utalva ezzel arra, hogy amit kaptunk, arra a jelen helyzetben nincs ráhatásunk, de mégis az életünk része, ami hozzánk tartozik és miatta létezünk.
A logó formája egy régi fényképes nyaklánc alakját kapta, utalva a családra. Ez szintén nem szimmetrikus teljesen, mert a tetején nyitott, ahol a virág kilóg. Ez mutatja azt, hogy bár első látásra megvannak a kereteink az életben, ezeken mégis túl tudunk nyúlni.

Betűtípus:
Az elsődleges betűtípus magába foglal kézírásos jegyeket, amik az emberi tényezőt szimbolizálj, mindemellett egy talpas betűtípus, ami alapot ad a rendszernek és kiszámíthatóságnak.

Ha tetszett kérj tőlünk ajánlatot»

Branding III.

Az arculattervezést, weboldal fejlesztést tartalmazza a csomag.
Annak ajánljuk, akinek teljes arculatra és weboldalra van szüksége.

Csomag tartalma
Velünk dolgozol

Branding II.

Az arculattervezést, weboldal fejlesztést, social media managementet tartalmazza a csomag.
Annak ajánljuk, akinek teljes arculatra és weboldalra van szüksége és ránk bízná cége tartalomgyártását és social media management-jét.

Csomag tartalma
Velünk dolgozol

Branding I.

0-tól 100-ig minden benne van, amire szüksége van egy vállalkozásnak az indulástól, a stabil működésig.
Annak ajánljuk, aki nem szeretne évek alatt a saját kárán kitanulni több szakmát is, vagy szeretné egy kézben tudni vállalkozásának kommunikációját.

Csomag tartalma
Velünk dolgozol