Hiszünk az egységben és hogy akkor lesz eredményes egy vállalkozás, ha minden részében ugyan azt az üzenetet hordozza magában.

A Studio Alow egy különleges kreatív stúdió, amely egyedülálló megközelítéssel alkot a márkatervezés területén. Nevünk az ‘alternate world’ (alternatív világ) kifejezésből származik, ami tökéletesen tükrözi azt a filozófiát, melyet képviselünk – olyan világot építünk, ahol a design az üzleti stratégia szerves részét képezi.

Minden projektünket azzal a céllal kezdjük, hogy teljes mértékben megértsük a vállalkozások identitását és céljait. A piackutatás és a részletes tervezés alapján kialakítjuk azt az arculatot, amely segíti őket a piaci versenyben való kiemelkedésben.

Elegáns, letisztult, de mégis határozott stílusban dolgozunk, hogy a vállalkozások számára egyedi és az üzleti igényekhez igazított vizuális kommunikációt hozzunk létre.

A Studio Alow azzal a céllal dolgozik, hogy a vállalkozások számára segítséget nyújtson abban, hogy megteremtsék saját alternatív világukat – egy olyan világot, ahol a design és az üzleti stratégia harmonikusan működik együtt. Hiszünk benne, hogy minden vállalkozásnak megvan a potenciálja, arra hogy kiemelkedjen, és mi itt vagyunk, hogy segítsük ezt elérni.

Varga Balázs

Arculattervező, Webdesigner
Tulajdonos
studio-alow-samu-cynthia-szovegiras

Varga-Samu Cynthia

Brandmanager
Tulajdonos

Branding III.

Az arculattervezést, weboldal fejlesztést tartalmazza a csomag.
Annak ajánljuk, akinek teljes arculatra és weboldalra van szüksége.

Csomag tartalma
Velünk dolgozol

Branding II.

Az arculattervezést, weboldal fejlesztést, social media managementet tartalmazza a csomag.
Annak ajánljuk, akinek teljes arculatra és weboldalra van szüksége és ránk bízná cége tartalomgyártását és social media management-jét.

Csomag tartalma
Velünk dolgozol

Branding I.

0-tól 100-ig minden benne van, amire szüksége van egy vállalkozásnak az indulástól, a stabil működésig.
Annak ajánljuk, aki nem szeretne évek alatt a saját kárán kitanulni több szakmát is, vagy szeretné egy kézben tudni vállalkozásának kommunikációját.

Csomag tartalma
Velünk dolgozol