Cabinet Houweling

Oszd meg, ha tetszett

Inspiráció
Az arculat kialakításánál első számú szempont volt a természet és az ember, emberi test megjelenítése. Mind formában, mind pedig színekben ezen van a legnagyobb hangsúly. Kerültem a szögletes formákat, merev vonalakat, helyette vékony, lágy alakzatokat használtam. Lekerekített sarkok dominálnak a grafikákban, ezzel is hangsúlyozva a hajlékonyságot és természetességet.

Logó
A név monogramját használtam a két fő tevékenység prezentálására, a természetgyógyászatot és kiropraktikát. Míg a “C” betű személyesíti meg a levelekkel a természetet, addig a “H” betű az ember testet a gerinc vonalával. A hullámos vonal vissza köszön a névben is, ezzel téve vizuálisan izgalmasabbá, érdekesebbé.

Ügyfél
A Cabinet Houweling egy Svájcban, Neuchâtelben található klinika, mely számos egészségügyi szolgáltatást nyújt, beleértve a kiropraktikát, az akupunktúrát és a természetgyógyászatot, modern és barátságos környezetben.

Ha tetszett kérj tőlünk ajánlatot»

Branding III.

Az arculattervezést, weboldal fejlesztést tartalmazza a csomag.
Annak ajánljuk, akinek teljes arculatra és weboldalra van szüksége.

Csomag tartalma
Velünk dolgozol

Branding II.

Az arculattervezést, weboldal fejlesztést, social media managementet tartalmazza a csomag.
Annak ajánljuk, akinek teljes arculatra és weboldalra van szüksége és ránk bízná cége tartalomgyártását és social media management-jét.

Csomag tartalma
Velünk dolgozol

Branding I.

0-tól 100-ig minden benne van, amire szüksége van egy vállalkozásnak az indulástól, a stabil működésig.
Annak ajánljuk, aki nem szeretne évek alatt a saját kárán kitanulni több szakmát is, vagy szeretné egy kézben tudni vállalkozásának kommunikációját.

Csomag tartalma
Velünk dolgozol